Mai mult decât o poveste…

În Lumina Efemeră A Unei Zile cu totul deosebite, povestea împărtășită vouă astăzi atinge corzi subtile ale inimii și ale minții, rezonând cu cei căutători ai sensului profund al existenței. Poate fi o invitație delicată acelora dintre voi care își pun întrebări, care străbat meandrele interioare ale propriei ființe în căutarea înțelegerii și împlinirii.

Mărturisindu-vă Călătoria Sinelui Meu Spre Lumină, vă dezvălui, cu sinceritate, tainele căutărilor mele interioare. Terapiile căutate și experimentate îmi luminează calea, oferindu-mi înțelegerea și claritatea de care am nevoie pentru a naviga prin apele tulburi ale propriei existențe. În tăcerea ceasului introspecției, descoper că drumul spre vindecare și cunoaștere este deseori presărat cu provocări și lacrimi, dar că fiecare astfel de moment conduce, în cele din urmă, către o înțelegere mai profundă și mai clară a propriei ființe.

În timp ce se vă adânciți în dialogul interior, întrebările aparent simple devin poarta către înțelesuri complexe și profunde. Ce Este Iubirea? Cum Se Simte? În căutarea răspunsurilor, veți descoperi, într-o manieră personală (cum altfel?) că rădăcinile acestei emoții profunde trebuie să fie trăite pentru a fi cu adevărat înțelese și cunoscute.

În fiecare cuvânt rostit, se deschide o nouă perspectivă asupra trecutului și a prezentului, iluminând umbrele care stau ascunse în colțurile ascunse ale sufletului tău. În lumea magică a autocunoașterii, vei găsi răspunsuri la întrebările ce îți bântuie mintea și inima, călătorind spre o înțelegere mai profundă a sinelui și a lumii din jurul tău.

Astfel, cu fiecare rând citit, te invit călătorule să explorezi și să descoperi frumusețea și profunzimea căutărilor interioare, călăuzindu-te de lumina propriei înțelegeri și adevăruri.

Încă sunt la început, poate și de asta provocările sunt destul de greu de dus și de cele mai multe ori se lasă cu plâns, dar mă bucur că Anumiți Oameni Au Fost În Viața Mea, chiar dacă la final s-a lăsat cu suferință. Dar după ce apare acel “Evrika”, Se Aprinde Lumina și totul începe să capete sens și contur în mintea mea.

Azi am avut o provocare majoră. Am fost întrebată Ce Înseamnă Pentru Mine Iubirea Și Cum O Simt Eu? Răspunsul dat însă nu era ceva ce eu ca individ trăiam conștient. De ce? Pentru că nu văzusem  Manifestarea Iubirii la părinții mei, la bunicii mei materni sau paterni. Era doar ceea ce credeam eu că ar trebui să fie. Și atunci, am făcut un exercițiu de “Pune-Te În Situația”: Te rog să-ți imaginezi cum arată o bancnotă de 100 de franci în Congo. Oricât aș fi căutat în mintea mea, n-aveam nici cea mai vagă idee, Puteam Doar Să-Mi Dau Cu Părerea. Așa este și cu iubirea. Dacă nu ai experimentat-o de mic, nu ai cum să știi cum este. Iar dacă nu știi cum este, nu ai de unde să știi cum ar trebui să fie în viața de adult. Un exercițiu grăitor pentru mine.

Bine, bine… dar acum sunt un adult în toată firea care ar vrea să știe cum se simte iubirea și care este dispus să facă orice pentru a începe s-o Trăiască Conștient. De ce este important să înveți s-o conții? Pentru că altfel o să intri într-un cerc vicios în care o să găsești doar oameni ca tine, care nu conțin iubire. Și o să te întrebi, de ce ai tot și totuși nu ești fericit. Te poți autoprograma să conții iubirea în două moduri: fie îmbrățisându-ți copilul în mod conștient, fie cu ajutorul unui animal de companie. Așa că de acum când o să-mi îmbrățisez pisica o să conștientizez acea emoție și o să o înglobez în fiecare părticică a mea. Prințesa Va Fi Parte Din Mine, Partea Iubirii Din Mine.

 

Este foarte important pentru fiecare să știe care a fost contextul în care a apărut pe lume. Cum erau părinții lui înainte de cele 9 luni, după cele 9 luni, dacă a fost făcut pe grabă, pe furiș, a fost dorit și așteptat, etc. De ce vă spun asta? Pentru că tot azi m-a întrebat tipa ce m-a durut cel mai tare în ultima mea relație în care parcă am rămas captivă. Faptul că nu m-am simțit dorită. Ce a făcut el fără să-și dea seama? Mi-a activat rana de respingere. Da, pentru părinții mei, eu trebuia să fiu un băiat frumos pe care să-l cheme Decebal. Dar surpriză, am ieșit eu, Bia.

E minunat să poți să faci toate aceste conștientizări în cuplu, să te vindeci în doi. Cred că asta este cea mai mare realizare. Să vorbești cu partenerul tău ca și cum ai vorbi cu tine și fiecare să realizeze că cel din fața lui nu este decât o oglindă a lui. Și că ceea ce nu-ți place la celălalt este de fapt ceva ce tu trebuie să rezolvi cu tine. Doamne, câți oameni fericiți am vedea în jur.

Și a mai fost ceva ce mi-a captat interesul astăzi. În labirintul minții noastre, rostogolim o colecție de programe moștenite din generații în generații. Un exemplu elocvent este programul căsătoriei. Privind în adâncurile arborelui transgenerațional, vom descoperi că în vremurile trecute, uniunile matrimoniale erau adesea rezultatul necesității, al fricii sau al apariției neașteptate a unui copil. Și astfel, nu este surprinzător că atunci când o relație începe cu bine, iar noi începem să ne regăsim în acel program, ulterior apar schimbări și dificultăți. Motivul? Toate acele drame și tensiuni din trecut se reactivează și își fac simțită prezența. Prin urmare, de azi înainte, voi privi fiecare trăire a vieții mele ca pe o experiență, întrucât am convingerea că acesta este Motivul Pentru Care Am Pășit Pe Acest Pământ – Pentru A Trăi Și A Experimenta.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *