This is all about me!

 

Nu pot să vă mint si să vă spun că știu exact cine sunt în clipa asta, dar știu exact cine o să devin după toată experiența pe care am trait-o în ultimii 3 ani “de bunăvoie și nesilită de nimeni”.

 

Nu stiu dacă pe voi vă ajută matematica, pe mine nu prea, așa că vă scriu câteva numere, care nu sunt numere prime, dar au toate un cuvânt comun, vârsta, vârsta mea (celebră această expunere în stil Bond. James Bond).  Astfel: 42 si 9 luni cea de-acum, 16 primul iubit, 19 l-am cunoscut pe “prea inaltul” LS, 23 am fost  “prea mai mica inaltului” mireasă, 32 revenire la înălțimea mea de 160 cm, 40 startul în căutarea a ceea ce sunt și iarăși 42 și 9 luni. Și toate aceste numere au în comun un el, un Bond românesc sau nu. Astfel, MS a fost primul, genul acela de bucureștean cu abdomenul în pătrățele (vă voi povesti mai tarziu ce a fost cu el). După divorțul de LS am sărit dintr-o relație în alta, mai scurtă sau mai lungă, până când am gasit omul care m-a ajutat să mă descopăr cine nu vreau să fiu, cine sunt si cât de puternică sunt si nu stiam, almost 3 years (coincidență sau nu, un număr prim).

 

Ceea ce scriu este în primul rând pentru mine și apoi pentru oricine are nevoie și este pregătit sau pregătită să nu judece, să aibă curajul să se regăsească, pentru că nu este scris, este viață. O viață așa cum a fost ea până acum, cu bune sau mai puțin bune.

 

 Scrisul mă vindecă, mă ajută să scap de luptele care se dau în mintea mea. Mărturisesc că uneori, sper să vă regăsiți si voi, cei care v-ați oprit să mă citiți. Dacă va exista chiar și un singur cititor, sau cititoare care va alege să schimbe ceva în viața lui sau a ei, sigur voi retrăi acea bucurie unică.  Eu sunt mulțumită cu și de mine. Vă aștept să-mi spuneți cum sunteți și voi. Multumesc.