Amintiri și Înțelepciune: Învățături despre Energie și Vindecare

 

Unele persoane se adâncesc în întrebări fără sfârșit, în timp ce altele optează pentru simpla acceptare a lucrurilor așa cum sunt, fără să analizeze prea mult. Fiecare alege calea care i se potrivește cel mai bine. Uneori, evităm să explorăm emoțiile și trăirile care se ascund în spatele experiențelor noastre. Dar, dacă am face acest lucru, am descoperi un univers întreg și viața ar capăta un nou sens. Găsirea echilibrului interior este o artă pe care doar noi o putem stăpâni. Deși am o bună înțelegere teoretică, fiecare interacțiune umană, fie cu un bărbat sau o femeie, îmi amintește că mai am multe de învățat și că drumul pe care l-am ales nu este deloc ușor.

Ideea este că, odată ce începi să trăiești conștient, nu mai poți reveni la vechile obiceiuri, chiar dacă pentru alții pare ciudat sau excentric. Pentru unii, viața se rezumă la lucruri simple: mâncare bună, plimbări, sex și așa mai departe.  Este o alegere validă!

Personal, sunt mereu în căutarea răspunsurilor, chiar dacă acest proces este adesea obositor și dureros. În acest parcurs, este necesară curajul și perseverența pentru a merge mai departe, indiferent de provocările întâlnite.

În ultima vreme, am reflectat asupra relațiilor karmice din viețile noastre anterioare și asupra impactului pe care unii oameni îl au asupra existenței noastre. De asemenea, m-am gândit la amprenta energetică pe care o lăsăm în urma noastră.

Legat de amprenta energetică, îmi amintesc de o prietenă care mă întreba ce să facă cu copilul ei de patru ani, care era mereu stresat, plângea și era tot timpul bolnav. La acea vreme, nu înțelegeam pe deplin, dar acum îmi dau seama că mama, dormind alături de copil zi de zi, îl încărca cu toate emoțiile, stările și gândurile ei.

Sunt tot felul de amintiri care îmi trec prin minte.Un om drag tare mie care  a mai adus noi învățături vieții mele la un moment dat, perfect sănătos, avea probleme de ejaculare precoce.La prima strigare, îți vine să dai vina pe celălalt că e mai simplu, dar dacă pătrunzi mai adânc și cauți atent să înțelegi dincolo de aspectele medicale, poți vedea clar că acel om nu avea absolut nicio problemă medicală, era un bărbat sănătos și frumos, prins în capcana energetica a mamei.Cum?Atunci când el nu era acasă, mama alegea să doarmă în patul lui.Practic, ea îl ținea captiv, să fie doar al ei, să nu-l piardă.Și te întrebi atunci, cum oare acel bărbat să fie bărbat alături de femeia lui, dacă mama nu-i dădea voie să plece.

Așa că rog toate mamele din lume, să-și lase copiii să doarmă singuri și să nu mai doarmă în patul băieților lor.Avem nevoie de bărbați care să fie sănătoși emoțional.Să crezi că este ceva în neregulă cu tine, când de fapt totul este simplu.Să păstrezi curățenia în spațiul tău energetic.

Da, e musai să învățăm lucrurile elementare pentru că vrem sau nu să acceptăm noi toți suntem energie și lăsăm în urma noastră urme.

Așa că chiar și pentru cei mai sceptici un pic de salvie , de palo santo sau de tămâie face minuni, iar starea de bine începe să apară în viața ta.

Așa ca sfat final, înainte să dați iama la doctor că aveți o problemă medicala, căutați răspunsuri în voi, în terapii de recall healing sau constelații care vă vor deschide noi orizonturi în ceea ce privește viața.

S-ar putea să salvați un copil de atâtea medicamente inutile, un bărbat de frustrări aiurea , să salvați relatii de iubire care altfel n-ar avea nicio șansă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *