Updatarea softului

Asemeni dizpozitivelor și noi avem nevoie, din când în când, de actualizare de date (un fel update al softului după care funcționăm).

Dacă rămânem la varianta inițială s-ar putea să nu mai funcționăm în parametrii corespunzători și mai mult, nici măcar să nu realizăm.  Și, unde cauți acest update?

Până la un punct, instrospecția poate fi suficientă pentru a înțelege anumite aspecte. În schimb, când datele sunt fie prea multe într-un timp scurt, sau prea sofisticate la momentul dat, este binevenit un ghidaj extern chiar dacă este pentru înțelegerea sinelui.

O dată început acest drum al cunoașterii, sau înțelegerii, lucrurile încep să capete noi sensuri, iar întâmplări aparent banale din copilăria noastră, a părinților noștri, bunicilor sau străbunicilor pot explica multe trairi din viața noastră de adult.

Totul e ciclicitate, tot bagajul informațional se transferă de la o generație la alta, cu sau fără voința noastră.Doar că, atunci când înțelegem aceste aspecte și începem să lucrăm cu ele, viața noastră ar putea să fie cu sens. Putem, de asemenea, să continuăm asemeni unor mici roboței care funcționează conform programului instalat inițial (nu este nimic rău, pentru ca habar nu avem de acest mers, noi știm ca ne este bine și suntem în trend). Adică, trebuie să muncești,să-ți faci o casă, să te măriți, să faci copii și apoi să aștepți nepoții și să mori.

Când am găsit astrologul potrivit pentru mine, s-a produs acel “ aha”.

Nu trebuie să-ți fie frică de nimic în viață. Trebuie doar să înțelegi. „ Marie Curie Așa că mărturisesc că m-a încercat un sentiment de teamă la prima vizită, dar apoi, am lăsat să vină update astrologie în hardul meu omenesc și am descoperit că planetele guvernează viața, mișcările lor pot crea contexte. Asa și, pot trăi și fără asta. SIGUR! Mult și bine. Dar dacă ai face update soft astrologie, uneori reacțiile tale la muncă, în relații le-ai putea înțelege și alteori, ai putea să eviți situații care, pe termen lung, iți fac rău și ție, și celor dragi.

Tot ea, Astrologia, poate scoate la suprafață mici secrete pe care creierul tău, din dorința de a te proteja le-a băgat într-un sertar etichetat „CLASSIFIED”.  Sesiunea de discuții, m-a ajutat să dau sens anumitor tipare din viața mea.

Important e să vrei!Pentru că odată trimisă intenția, Universul îți va deschide ulterior diverse modalități ca tu să faci ceea ce ți-ai propus (zici că citez din Paulo Choelo, Alchimistul, dar există un adevăr). Tot în acest sens, făcând o paranteză în același registru, am o prietenă care mă înnebunește cu unda verde… Niciodată ea nu are probleme cu locul de parcare, pentru că…și-l pune în intenție și, ce să vedeți? …îl și are.

În același registru vin și cu un serial pe Netflix”Un alt sine” care, pe mine, m-a ajutat să explorez într-un alt mod  Cunoașterea prin Constelații familiale.Am avut o ușoară reticență când l-am căutat.O voce îmi suna în cap gen” acum chiar că începi să semeni cu maică-ta”.Dar cu toate astea a încolțit deja în mine dorința de a-i da o șansă.Pe lângă intrigi de iubire, femei frumoase, rochii feminine, am descoperit și altceva. POATE acelui altceva….merită să-i dați o șansă.

În căutările mele despre cunoaștere, am mai descoperit un alt tip de terapie a rănilor emoționale. Se numește Recall Healing.Seamănă într-un fel cu constelațiile, dar diferă puțin abordarea.Rezultatul este la fel de uimitor.

Trăim niște vremuri în care este important să înțelegem ceea ce ni se întâmplă, aceste softuri ar putea să ne ajute să ne înțelegem atât pe noi, cât și pe cei din jur altfel decât am făcut-o. Cu ACCEPTARE.

Relațiile sănătoase au la baza comunicarea. Uneori, din cauza anumitor planete care ne guvernează, avem tendința să fim mult prea autoritari cu cei din jur, dar cunoscând contextul planetar sub care ne-am născut ne va fi mult mai ușor să explorăm calea dialogului cu cei din jur.

Și cred că atunci când cei doi parteneri de dialog își cunosc butoanele sensibile, va fi mai ușor să se înțeleagă, să se accepte și să iubească necondiționat.

Și da, cred cu tărie că, într-un cuplu atâta timp cât nu-ți exprimi dorințele, celălalt s-ar putea să nu le intuiască. Nu întotdeauna reușim să simțim la fel.Nici măcare iubirea nu ne-o manifestăm în același mod.Atunci, cum am putea să știm ce-și dorește celălalt.La unii funcționează telapatia.La mine, nu, sau nu azi.Poate mâine.

Și ca să lăsăm loc acestei teme și la articole viitoare, vă provoc să vă întrebați: când mi-am făcut un update și cum am simțit asta în viața mea?

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi și pentru sinceritatea pe care o veți avea la răspunsul întrebării cu voi înșivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *