Ca să poți ierta, trebuie să înțelegi

 

Știți ce am constatat? Că atunci când ești dechis sa afli lucruri despre tine, dar nu ai nici cea mai vagă idee de unde să începi, Universul îți scoate în cale un OM, iar de acolo începe TOTUL.

Nu aștepta un anumit tip de oameni, care de cele mai multe ori urmează niște șabloane pe care le știe din cărți.

Dacă ești genul care vrea musai unul, atunci e musai să găsești pe cel care are capacități paranormale, care poate să vadă cine ești tu cu adevarat, nu cine pretinzi că ești de teama de a nu fi judecat. Noi oamenii nu ar trebui să judecăm pe nimeni, nici măcar pe noi. De câte ori nu m-am făcut “prostănacă, tută, etc”pentru că am luat niște decizii la un moment dat în viața mea sau câte regrete că nu am făcut ce doream să fac la un moment dat din cauza fricii.

Ar trebui să încetăm a ne mai certa pentru ceva. Pur si simplu să ne asumăm că uneori  putem avea și experiențe nereușite și că tot ceea ce ar fi indicat să facem e să căutăm calea de a merge mai departe recunoscători.

Cele mai multe și mai importante lucruri despre MINE, nu le-am aflat la psiholog (poate și pentru ca nu l-am găsit pe “acela”), ci de la oameni care au anumite capacități paranormale. Cum îî găsești? Când ești pregătit, te lasă el să-l vezi, altfel, poți să-I ai lângă tine și să nu-ți dai seama.

Si ca să dau din casă, n-aveți idee cât am întrebat în stânga în dreapta să găsesc pe cineva care se pricepe la WordPress, ca să pot să încep să public, iar el a fost tot timpul sub nasul meu.

Este bine să nu ai regrete. Îmi scria un fost că am greșit atunci când am reacționat într-o situație într-un anumit fel și că ea, adică actuala a știut mai bine cum să țină sub control anumite situații. Pe scurt, ne-a cunoscut pe amândouă în aceeași perioadă, a ieșit cu amândouă, doar că, la un moment dat, una dintre noi s-a prins de situație și-a făcut puțin circ. El a ales să rămână fericit cu cea care ii accepta stilul de viață duplicitar. Și n-am fost eu. Ce pot să vă mărturisesc este că atât cât a fost, a fost minunat și fără regrete!

Toti suntem tineri, toți reacționăm la un moment dat într-un anumit fel, iar dacă mai avem în bagajul emoțional niște experiențe similare cu părinții , netratate suntem în stare să taxăm trădarea într-un mod agresiv.

În această perioadă, am învățat asta: Ca să poți să ierți, trebuie să înțelegi! Învățătura este din practică și nu din cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *