Interacțiuni masculine

Unii bărbați trăiesc degeaba. Nu învață nimic. Nici unele femei, dar azi am chef să abordez genul masculin că-n  ultima vreme experimentez tot felul de senzații în dialogurile cu ei.

Iar de când mă concentrez mai mult pe mine, pe cum mă simt eu, pe ce este bun pentru mine în orice, am suficient timp să analizez tot ce vine în contact cu mine. Și bine fac.

Vă recomand și vouă să lucrați cu voi. Concluzia că pe unii oameni e mai bine să-i scoți din viața ta la un moment dat vi se va parea una fireasca. Nici măcar căsniciile nu mai durează până când moartea vă va despărți, așa că, ce pretenție să mai avem de la anumite prietenii. Iar dacă totuși rezistă, înseamnă că sunt cele adevărate.

In viață, anumiți oameni pot să rămână alături de tine pentru toată viața, iar alții sunt doar prin trecere. Nu este rău, nu este bine. E doar viata.

Să vă impartasesc ultimele tipuri de interacțiuni cu genul masculin.

Primul tip, ăla care te face să te îndrăgostești care are tot timpul cuvintele la el, dar cam atât. Îți lasă numărul de telefon să-i scrii sau să-l suni daca ai nevoie. El te ascultă gratis.

Și începi să-i scrii , pentru că e fain să ai dialoguri interesante cu cineva așa cum nu ai mai avut vreodată. Vă gândiți chiar să ieșiți la un moment dat la un dating. Dar amâni momentul pentru că vrei să aflii mai multe despre el, cel puțin dacă intențiile tale de femeie matură și cu capul pe umeri sunt mai mult decât „un simplu futut”. Pe parcursul flirtului punând întrebări extrem de directe gen „unde locuiești acum, în momentul ăsta”, îl pui pe acest bărbat în situația de a recunoaște cu jumătate de gură evident, că trebuie sa ai ”cojones” cum zic unii ca să recunoști adevarul că de fapt el nu este atât de singur pe cât îți dădea ție impresia. E bine mersi, cu muierea lui, iar tot ce avea el nevoie în acel moment era să diversifice puțin „mâncarea„ de acasă, că după 22 de ani era cam sătul de aceiași ciorbă. Și nu-i așa că dacă păunul îți spune niște dulcegării de genul „ ești singurul lucru pozitiv din viața mea„ te face să te simți al dracului de specială, chiar daca este doar de moment? Da, normal!

Doar că în acest moment trebuie să pui neocortexul la treabă și să pui al dracului de multe întrebări. O să vedeți că dacă vreți sa fiți sincere cu voi și să nu riscați să vă îndrăgostiți de imaginea pe care i-ați creat-o, punănd întrebări, ușor, ușor vă veți da seama care sunt intențiile lui din spatele unor cuvinte. Cum ziceam, cuvintele nu mai valorează nimic. Rostim cu mult prea multă ușurință „te iubesc„.

Și asta nu e tot. Dacă v-a dat numărul de telefon ca să-l sunați atunci când aveți nevoie de un pic de ajutor, chiar faceți acest lucru. Eu am facut-o! Și credeți-mă că nu am fost deloc surprinsă că nu mi-a răspuns la telefon. Nici la mesajul în care îi spuneam de ce l-am sunat. Și când zic că l-am sunat, credeți-mă că a fost la o oră extrem de decentă.

Așa că, înainte de a lucra la identificarea lui, vezi dacă se ține de promisiuni. Dacă nu se ține, atunci pas!

Al doilea tip, fostul iubit psihopat care era obișnuit să te manipuleze cum dorea suflețelul lui, iar din dragoste, îi permiteai să se răsfețe ca un copil. De ce? Pentru că nouă femeilor, ne place să-i vedem pe ei fericiți (Eu  nu mai fac parte din gașca asta, am ieșit și mi-e tare bine. Vreau să fiu si eu fericită, iar asta e datoria mea față de mine și-a lui dacă vrea să rămână cu mine. Dacă nu, ura si la gară!).

Acum e amuzant să vezi cum s-a făcut mic, mic și tot ce poate să rostească este un „cum spui tu„. Fuck, unde e bărbatul ăla sigur pe el care pocnea din degete și totul se transforma în realitate? S-a topit ca omul de zapadă când a dat de căldură?

Promit să scriu și un ghid pe scurt al manipulatorului atât din punctul meu de vedere, cât și din ceea ce am citit, ca să cunosteti indiciile când e bine s-o luați la sănătoasa dacă vreți să fiți bine cu voi. Dacă vă place adrenalina, puteți încerca o perioadă scurtă. Nu recomand mai mult. Pentru ca, daca nu stați bine cu stima de sine, riscați să o pierdeți. In timp, vă vor convinge că nu mai sunteți ceea ce trebuie. Si o fac cu o adevarată artă. Pfuu, ceva de speriat!

Daca aveti copii, este bine să-i învățați de mici anumite tipare comportamentale. Cum să identifice un narcisic, un psihopat, etc. și cum să se comporte cu ei, le va folosi atât la școală, cât și mai târziu în viață.

Al treilea tip întâlnit săptămâna asta, este tipul bărbatului care pe bune, chiar le știe pe toate, dar care se simte al dracului de ofensat dacă îndrăznești să mai ceri în paralel o altă opinie. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întamplat dacă ar fi pierdut timp să-mi spună exact ce caut, iar eu ca o zână aș fi decis totuși să cumpăr altceva.

Eu mă simt onorată când cineva îmi cere părerea în legătură cu un subiect. Nu mă deranjează dacă fac și ceva research în acest sens, iar dacă pe parcurs decide că totuși vrea altceva, mă bucur că i-am putut oferi niște sugestii și mă simt al naibii de onorată că a apelat la mine.

Dar unii bărbați sunt al dracului de orgolioși, iar dacă nu faci cum zic ei  te taxeaza imediat. La pachet, nu vin doar  niște cuvinte care te fac să te simți al dracului de prost, ci și  o mare durere de cap, care nu cedează nici la pastile, nici la descântece. Vă dați seama câtă frustrare, câtă umilință?

Ăsta cred că e genul de oameni de care eu personal trebuie să fug pentru că oamenii veșnic frustrați și nemulțumiți de ceea ce este în jurul lor, nu fac altceva decât să polueze frumosul din viața mea.

Al patrulea tip cu care am interacționat în săptâmâna asta e genul ăla pe care din telefon îl simți că vrea cu orice preț să te ajute cu rezolvarea problemei tale. E „de pus pe rană„ cum zic eu. Și are o energie așa de bună încât dacă își va propune să mute munții, sigur îi va muta. Acest tip de bărbați prieteni sunt bineveniți în viața mea.

La un an după scrierea acestui articol, conversațiile se desfășoară cam așa:

“Îmi placi.

Ce anume îți place?

Tu îmi placi!

Care tu?Ambalajul?

Ești frumoasă!

Deja am un iubit care mă place pentru ambalaj și pentru sex.Nu mai vreau încă unul!

Ești o femeie atrăgătoare!

O să te rog să nu te superi, dar eu de conversații din alea în care să aud că ești frumoasă, ești secsy…sunt sătulă.Dacă o să găsești un subiect de conversație interesant, n-am o problemă să dialoghez, dar altfel ne pierdem timpul reciproc.”

N-o să ghiciți ce întrebare am primit 😊!

“ Cu ce te ocupi tu?!”.

Am zis să-l ajut puțin pentru că insista, așa că i-am propus o temă atractivă pentru mine. I-am scris  doar atât :“SPIRITUALITATE”.

Ce răspuns am primit?

“Crezi în extratereștrii?”

I-am răspuns că “ DA!”

Aș vrea să vă pot povesti ce-am mai aflat nou, dar conversația s-a blocat aici.Pentru că în afară de ce frumoasă ești, îmi placi…n-a putut să dea dovadă de mai multă imaginație.

Și sincer, dacă arăta un pic de interes față de persoana mea nu  de ambalaj putea să vadă că am o pisică adorabilă, că-mi place să scriu, că-mi plac vacanțele pe barcă, etc.Dar cam astă a fost interesul.

Iar un alt exemplu este al unui domn bine, așa la vreo 50 de ani plus care mi-a cerut acceptul pe facebook.I l-am dat.Mi-a mulțumit, iar 5 minute mai târziu am primit 2 link-uri legate de realizările lui profesionale.

Ce răspuns a primit?

“Să știți că momentan nu-mi caut un angajat.Dar dacă o să am nevoie o să accesez acele linkuri.”

“ Doar m-am prezentat.Atât”.

I-am răspuns că la 20 de ani, m-ar fi impresionat!Dar la vârsta asta, mă uit la altceva.”.

 

Așa că o să închei cu ce am citit azi , “Redați bărbaților masculinitatea, femeilor feminitatea și copiilor inocența!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *